Volg ons op Facebook!

U bevindt zich hier: Bedrijven / Activiteiten

backtohome

Sensatie, plezier en spanning gegarandeerd met de Zeepkisten Race!
Niet alleen de wedstrijd zelf is belangrijk, maar ook alle voorbereidingen die moeten leiden tot de bouw van een snelle, efficiënte en blitse zeepkist die de beproevingen van het parkoers en het strenge oog van de jury kan doorstaan.
Elk team ontvangt een pakket aan basismateriaal en een summier bouwplan. Het team zal het perfecte evenwicht moeten zien te vinden tussen een nakende deadline, de veiligheid tijdens de race en de creativiteit die voor extra punten kan zorgen.
Hoe zal de zeepkist de race doorstaan? Overleeft de zeepkist de finale proeven? Welk team zet de snelste tijd neer? En welk team wint de creativiteitsprijs?
Een activiteit die gegarandeerd lang blijft nazinderen!

Doel:

Samenwerking / vertrouwen / communicatie / leiderschap / plezier 

Wat kan u van ons verwachten?

Een op maat gemaakte offerte voor uw dag of meerdaagse met activiteiten, maaltijden en dranken/ Een volledig uitgewerkt programma om vingers en tenen mee af te likken / een leuk onthaal met desgewenst een hapje en een drankje/ professionele monitoren die alles in goede banen leid / U krijgt inzicht in het proces van de groep (leidinggevenden en teamleden) en de eigenheid van de samenwerking, communicatie en beslissingsprocessen./
U krijgt inzicht in ieders eigen leiderschapskwaliteiten/
U ontwart vastgeroeste patronen en situaties.


Onderstaand vindt u de duur alsook tarieven van deze activiteit.
Er wordt steeds een forfaitprijs (voor 10 personen) aangerekend, zelfs indien het aantal deelnemers kleiner is dan 10.
Daaronder volgt de prijs per extra persoon.

Duur 360'